tirsdag den 21. december 2010

Nu mere end 2 millioner forskellige varer

Der er nu over 2 millioner varer på prissammenligningen Pribot.dk indsendt af ca. 250 forskellige forhandlere. Og det er ingen underdrivelse når man siger at flere tusinde brugere hver dag har haft glæde af de mange varer, når julehandlen skulle ordnes. Mest populært har prissammenligningen på computer stumper og bøger været, men sortimentet spreder vidt, så der er noget for enhver smag.

Så er der kun tilbage at ønske alle en god jul.

tirsdag den 16. november 2010

1,8 millioner produkter at vælge imellem

Nu er der over 1,8 millioner produkter på Pribot.dk, og der kommer hele tiden nye til fra de mere end 240 forskellige forhandler som allerede nu benytter sig af den gratis markedsføring som Pribot.dk tilbyder.

torsdag den 23. september 2010

Følg Pribot.dk på Twitter

Følg Pribot på twitter på adressen her:
http://twitter.com/pribot

Så er du altid opdateret om de sidste nye tiltag på Shoppingportalen.
Der er nu over 1.5 millioner forskellige produkter, fra mere end 230 forhandlere på Pribot.dk.
Så står du og mangler noget, eller vil du bare gerne handle billigt online, så smut forbi Pribot.dk og tjek det store udvalg ud.

tirsdag den 8. juni 2010

Webhoteller på Pribot

Nu kan du også finde Webhoteller på shoppingportalen Pribot.dk.
I første omgang er produkterne i kategorien leveret af Megahost.dk men vi forventer snart at flere webhoteller kommer til, specielt nu da det er helt gratis at annoncere sine produkter på Pribot :-)

Gratis Markedsføring af Din Webshop

Efter kun 1 år på markedet for shoppingportaler oversteg indtjeningen det budgetterede, og Pribot.dk valgte derfor at gøre det HELT GRATIS for alle webshops at markedsføre deres produkter på Pribot.dk

tirsdag den 18. maj 2010

Danmarks hurtigste Shoppingportal

Vi elsker at tweake og teste, og derfor har vi gjort meget ud af at gøre Pribot.dk så hurtig som overhovedet muligt, både når det gælder almindelige loadtider, men selvfølgelig også når det gælder søgetiderne, for søgningen er en central del af vores site.

Derfor har vi lavet en lille test der sammenligner os med vores venner og konkurrenter på markedet. Det er selvfølgelig ikke en uvildig test, for det er trods alt os selv der har lavet den, men læserne af denne blog er jo velkomne til at lave deres egne test og se om det ikke holder stik .-)

Pribot er ganske enkelt den hurtigste Shoppingportal, og så er den vist ikke længere.

Testen er foretaget med extended toolbar til Firefox som viser downloadhastighederne for eet site, så det er nemt for brugere at Firefox at efterprøve disse tests.

torsdag den 6. maj 2010

logitech harmony one

Skulle man måske overveje at købe sig en logitech harmony one???
Den er jo lidt lækker, og jeg er helt sikker på at mit liv bare bliver meget bedre hvis jeg får sådan en.....
Mon konen er enig?

torsdag den 1. april 2010

Shoppingguiden vækster med tæt på 100% hver måned

Prisguiden Pribot.dk startede 2. juni 2009, og har altså ikke engang været i luften et år endnu. Men på trods af dette faktum, vækster prisguiden markant måned for måned, og det er ikke fra 1-2 brugere... nej der er nu over 100.000 brugere om måneden på prisguiden.

Det er nok ikke så mærkeligt at prisguiden er populær for brugerne kan søg emellem mere end en million forskellige varer fra tæt ved 200 forskellige forhandlere.
Men det er ikke kun brugerne der er glade for den nye prisguuide, også forhandlerne er glade, specielt når de modtager deres første regning, for den lyder ALDRIG på mere end MAKS 300 kroner for en måned, så billigere markedsføring er det svært at støve op på bettet......

mandag den 8. marts 2010

Nummer 1 på Google

Ja alle snakker om det.... SEO er det nye hotte, og hey, når man så lige tilfældigt går ind på Google og søger på "Flettet dørmåtte af gamle bildæk" og Pribot så dukker op på førstepladsen, ja så er man da lidt glad..... men hey måske er Pribot bare de eneste der har dørmåtter lavet af gamle flettede bildæk.

tirsdag den 23. februar 2010

Endnu en IT-forhandler på Prisguiden

Der er ingen tvivl om at Pribot.dk er stærkest på IT, og det er vel ikke så underligt når man tænker på at det er en tidligere EDBpriser.dk medarbejder der har startet prissammenligningen op.
I dag blev der føjet endnu en forhandler af IT og forbrugerelektronik, nemlig Pixmania.dk som er en af de helt store spiller på det erupæiske marked.
Flere forhandlere, mere konkurrence, lig med lavere priser til forbrugeren, og det er jo noget vi kan li´.

søndag den 21. februar 2010

Super nice notebook

Skulle man være interesseret i et rigtigt monster af en bærbar compute, så er Acer Aspire 8942G lige sagen. Med sin store 18,4 tommer skærm, den super lækre Intel Core I7 processor, og hele 6 GB hukommelse er der nok kraft til selv de mest krævende brugere......

fredag den 19. februar 2010

170 forhandlere på Pribot.dk

Så er Pribot.dk allerede oppe på 170 forhandlere, hvilket må siges at være noget af en præstation da prisguiden først gik i luften 2. juni 2009.
Jeg er sikker på at det nok skal blive en god prisguide, både for forhandlerne og for forbrugerne.

onsdag den 10. februar 2010

Endnu mere mobiltilbehør på Pribot

Så kan Pribot.dk sige velkommen til endnu en forhandler af Mobiltilbehør, nemlig Mobilshoppen.dk. Du finder deres mange tusinde varer under kategorien Mobiltelfoner - Tilbehør

onsdag den 3. februar 2010

Find dine IT-kurser på Pribot.dk

Så siger Pribot.dk velkommen til Pixiate.dk som tilbyder en lang række af kurser inden for IT. Blandt andet kurser i Flash, Actionscript, og Programmering i diverse sprog. Besøg Pris- og Shoppingportalen for at se kurserne.

torsdag den 28. januar 2010

Magasin Du Nord på Pribot.dk

Det går hurtigt for den nye prisportal pribot.dk, og nu er også Magasin Du Nord at finde mellem de mange forhandlere. Magasin Du Nord kan blandt andet vise varer frem inden for design og brugsgenstande, men også under kategorierne Barbermaskiner, og Chokolade vil du kunne finde Magasin Du Nords produkter.

torsdag den 21. januar 2010

Markedsføring på Prisportalen Pribot.dk slår Google Adwords

Prisportalen Pribot.dk startede 2. Juni 2009, og tilbød forhandlere at annoncere deres varer gratis resten af året. Fra og med 1. januar 2010 tages der en pris på 1 krone pr klik ud til forhandleren, dog maksimalt 300 kroner pr måned. Forhandleren får altså aldrig en regning på mere end 300 kroner for at annoncere sine produkter på prisportalen, og det uanset hvor mange produkter han har, og uanset hvor mange klik han får.
Opnår forhandleren ikke 300 klik fakturerens han ikke, men klikkene føres videre til næste måned, så forhandleren får først en faktura så sart det samlede beløb rammer 300 kroner.
Endnu mere interessant er det nok for forhandlerne at vide at hvis de f.eks. opnår 300 klik tidligt i måneden - ja så er resten af måneden faktisk helt gratis for forhandleren.

Sådan faktureres det

1 måned får forhandleren 100 klik (Der faktureres o kroner)
2 måned får forhandleren 100 klik og har nu ialt 200 klik (Der faktureres 0 kroner)
3 måned opnår forhandleren 99 klik og har nu ialt 299 klik (Der faktureres 0 kroner
4 måned får forhandleren 1 klik den første dag i måneden og markeres nu til at blive klik han får fra det 300. klik og måneden ud er faktisk gratis.

Og regningen lyder så på 300 kroner

Prisen pr klik for en forhandler er således
En forhandler der får 300 klik om måneden betaler 1 krone pr klik
en forhandler der får 1000 klik om måneden betaler 33 øre pr klik
En forhandler der får 10.000 klik om måneden betler 3 øre pr klik

Jo mere populær Pribot bliver og jo flere varer en forhandler lægger op, des billigere bliver det altså pr klik. Her kan ikke engang Google Adwords følge med.

fredag den 8. januar 2010

Fire nye butikker på Prisguiden

Så er der kommet 4 nye butikker til på Shopping- og prisguiden Pribot.dk. De 4 nye forhandlere er Condom Company, VIP Fashion, Slank og Army Star,som blandt andet gø sig inden for tøj og kondomer, to områder hvor Pribot.dk efterhånden står ret stærkt .-)

lørdag den 2. januar 2010

Godt nytår

Så er det første nytår for Shopping- og Prisguiden Pribot.dk overstået, og det med en god og stabil vækst i besøgstallet. Godt nytår til både samarbejdspartnere og besøgende på sitet.