tirsdag den 23. februar 2010

Endnu en IT-forhandler på Prisguiden

Der er ingen tvivl om at Pribot.dk er stærkest på IT, og det er vel ikke så underligt når man tænker på at det er en tidligere EDBpriser.dk medarbejder der har startet prissammenligningen op.
I dag blev der føjet endnu en forhandler af IT og forbrugerelektronik, nemlig Pixmania.dk som er en af de helt store spiller på det erupæiske marked.
Flere forhandlere, mere konkurrence, lig med lavere priser til forbrugeren, og det er jo noget vi kan li´.

søndag den 21. februar 2010

Super nice notebook

Skulle man være interesseret i et rigtigt monster af en bærbar compute, så er Acer Aspire 8942G lige sagen. Med sin store 18,4 tommer skærm, den super lækre Intel Core I7 processor, og hele 6 GB hukommelse er der nok kraft til selv de mest krævende brugere......

fredag den 19. februar 2010

170 forhandlere på Pribot.dk

Så er Pribot.dk allerede oppe på 170 forhandlere, hvilket må siges at være noget af en præstation da prisguiden først gik i luften 2. juni 2009.
Jeg er sikker på at det nok skal blive en god prisguide, både for forhandlerne og for forbrugerne.

onsdag den 10. februar 2010

Endnu mere mobiltilbehør på Pribot

Så kan Pribot.dk sige velkommen til endnu en forhandler af Mobiltilbehør, nemlig Mobilshoppen.dk. Du finder deres mange tusinde varer under kategorien Mobiltelfoner - Tilbehør

onsdag den 3. februar 2010

Find dine IT-kurser på Pribot.dk

Så siger Pribot.dk velkommen til Pixiate.dk som tilbyder en lang række af kurser inden for IT. Blandt andet kurser i Flash, Actionscript, og Programmering i diverse sprog. Besøg Pris- og Shoppingportalen for at se kurserne.